Vantaan Taksin sopimusajot, uudet liikennejärjestelyt

Uusista liikennejärjestelyistä johtuen henkilökunnan T1 ja T2 terminaalien nouto- ja jättöpaikat muuttuvat 15.4.2019 klo 12:00 alkaen.

Sekä T1 että T2 terminaaliin on osoitettu alueet, jotka toimivat sekä henkilökunnan nouto- että jättöpaikkana. 15.4.2019 eteenpäin T2:ssa henkilökunnan jättö/noutopaikka sijaitsee Token/hotelli Scandicin edustalla sijaitsevalla uudella bussiasemalla, myös invatakseille tarkoitettu paikalla. T1 nouto- jättöpaikka sijaitsee terminaalin edustalla olevalla laiturilla:  asiakkaiden jättöalue/invataksit

Nouto/jättöpaikat on merkitty karttaan. Asiakkaita on tiedotettu muutoksista. On kuitenkin erityisen tärkeää ilmoittaa Serviin mikäli asiakasta ei noutopaikalla ole lentoasemalta lähdettäessä ja siten voimme edelleen varmistaa että asiakas on oikeassa paikassa kuljetusta odottamassa.

Uudet nouto- ja jättöpaikat huomioidaan myös reitityksien aikatauluissa.


(klikkaa kuva suuremmaksi)

Tulopalvelun kautta tulevat kuljetukset hoidetaan edelleen huoltotunnelista, joko ennakkotilausalueelta tai sen ollessa täynnä kongressin kulmalta.  Mikäli ennakkoalue on täynnä, saadaan puomi avattua ottamalla yhteys taksitarkastajaan puomipuhelimella.

Alueelle ajaminen veloittaa autolta ennakkoalueen mukaisen 1 ajo-oikeuden/20 min. Mikäli odotusaika asiakkaista/Servistä/tulopalvelusta johtuen ylittää ajan, hyvitetään ylimenevät ajo-oikeudet autolle.