Oikaisu jäsenlehden 10/2019 tietoihin

Vantaan Taksi Oy:n kuukausitiedotteessa 10/2019 on virheellisesti HAT-tarkastajan teksti liitetty Lähitaksin laadunvalvonnan palstalle.

Lähitaksin laadunvalvonta ei suinkaan tee ainoastaan HAT-autoihin kohdistuvia tarkastuksia lentoasemalla vaan tarkastus toteutettiin yhteistyössä Lähitaksin laadunvalvojien kanssa ja tarkastuksen kohteena olivat niin HAT, kuin Lähitaksin autotkin.

Teksti ”Torstaina 12.9 keräilyalueella toteutettiin pienimuotoinen tarkastus liittyen pukeutumiseen sekä kuljettajakortteihin yhteistyössä Lähitaksin laadunvalvojien kanssa. Tässä yhteydessä 32 Hattilaista tarkastettiin, eikä kenestäkään ollut moitteen sanaa. Näinhän se toki pitää olla, kyllähän luotettava ja laadukas asiakaspalvelu alkaa siististä ja tunnistettavasta kuljettajasta.” oli siis HAT-tarkastajan näkemys päivän kulusta ja teksti olisi kuulunut sivun 3 / Tarkastajan palstan yhteyteen.

Pahoittelemme virhettä,

Vantaan Taksi Oy

Leave a comment