Ovatko yrityksenne henkilökunnan työmatkakuljetukset kunnossa?

Epäsäännöllistä työaikaa tekevän henkilökunnan työmatkoista vastaa yleensä työnantaja, mikäli julkista liikennettä ei ole mahdollista käyttää. Huolehtimalla siitä, että työntekijän työmatkat sujuvat aina tilauksen tekemisestä työpaikalle asti vaivattomasti ja täsmällisesti vaikutetaan työntekijän viihtyvyyteen ja työmotivaatioon positiivisesti.
Yhtiöllämme on pitkäaikainen kokemus henkilöstökuljetuksista. Olemme kehittäneet tätä palvelua vastaamaan yritysten vaatimuksia tehokkaasta ja edullisesta henkilökuntakuljetuksesta.

Yhdistämme eri asiakasyritysten henkilökuntaa samaan kuljetukseen, jolloin yksikköhinnat pysyvät edullisina. Matka-aika ei kuitenkaan yhdistetyssäkään kuljetuksessa kasva merkittävästi.
Käytössämme on erityisesti tätä tarkoitusta varten tehdyt kartta-, reititys- ja tilausohjelmat. Asiakkaalla on käytössään tilausten tekemiseen niin internet- kuin mobiiliratkaisutkin (tekstiviestitilaus). Palvelupisteemme palvelee asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja ja tiedustelut:
Seppo Rauma, asiakkuuspäällikkö 09 8386 6336

  Henkilökuntakuljetusten tilauspalvelu