Aina ajoissa, luotettavasti ja nopeasti

Business Move tarjoaa yrityksille ja organisaatioille räätälöidyn palvelun niin henkilöstö- kuin pienpakettikuljetuksiin. Olemme kuljettaneet henkilöstöä töihin ja töistä kotiin jo vuosikymmenten ajan. Tavoitteemme ei ole vaatimaton: pyrimme tarjoamaan maailman parasta taksipalvelua myös tälle asiakasryhmälle.

Voitte varata ennakkoon joko yksilöllisesti räätälöidyn tai edullisimman yhdistelykuljetuksen sovitulla kiinteällä hinnalla. Meillä on alan moderneimmat ja erittäin helposti käytettävät tilauksenhallintajärjestelmät. Laskutus onnistuu kustannuspaikoittain verkkolaskutuksena. Vantaan
Taksin yli 300 autoa ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat, että työntekijänne ovat turvallisesti ja ajoissa työpaikalla.

Taksi on nopein ja joustavin tapa toimittaa kiireellinen pienpaketti luottamuksellisesti perille. Nopeatkaan aikataulun muutokset eivät ole meille ongelma. Ajojärjestelymme hoitaa käytännön aikataulutukset pitkällä kokemuksella. Meillä on modernit ohjelmistot, ajanvaraus- ja ajonvälitysjärjestelmät, joita kehitämme jatkuvasti yhteystyökumppaneidemme kanssa. Ajovarauksemme palvelee ympäri vuorokauden ja sen toteuttaa tytäryhtiömme Taxi Point Oy.

Sopimus Move

Juuri sinulle sopivat kuljetukset, räätälöidyllä sopimuksella.

Pyydä tarjous!

  • Ready
  • Set
  • Go!

Matka?

Matkustajien määrä?

Aikataulu?

Lennon numero?

Yhteystiedot

Yhteenveto

Matka

Alkaa:

Päättyy:

Matkustajien määrä

Aikataulu

Lennon numero

Etu- ja sukunimi

Yritys

Puhelinnumero

Sähköposti

Lisätietoa

Soittaisitko mielummin?

Soita meille!
Asiakkuuspäällikkö

Elegantit autot ja kuljettajat, kun ajossa vaaditaan luksusta

Juuri sinulle sopivat kuljetukset, räätälöidyllä sopimuksella

Palvelemme sinua lentoasemalla omassa taksijonossamme.