Uutiset

Helsinki Airport Taxi – se varma tapa lentoasemalta kotiin tai kohteeseen

Taksilain muutos aiheutti henkilökuljetusten parissa monenlaisia muutoksia. Yksi niistä oli Helsinki-Vantaan lentoaseman taksiliikenteen uudelleenjärjestely. 1.7.2018 lähtien taksit löytyvät terminaalien edestä neljästä eri jonosta. Helsinki Airport Taxi on jonossa numero 2.
”Olemme aiemminkin toimineet lentokentän kuljetusten parissa, sillä meillä on pitkä kokemus lentoaseman henkilöstökuljetusten osalta. Lentoasemalla toimivat yritykset, joiden henkilökunta tekee vuorotyötä, ovat luottaneet Helsinki Airport Taxin järjestämiin kuljetuksiin jo vuosia. Monenlaiset lentoalan ammattilaiset ovat siis istuneet autojemme kyydissä työ- tai kotimatkalla”, sanoo Helsinki Airport Taxin toimitusjohtaja Esa Niinivaara. ”On siis täysin luonnollista, että muuttuvan taksiliiketoiminnan myötä kuljetamme turvallisesti perille myös lentoasemalle saapuvia kuluttajia”, Niinivaara jatkaa.

Uudet palvelut – uusi ilme

Palveluiden kehittyessä suurin harppauksin, on myös brändin luotava nahkansa. Näin tapahtui Helsinki Airport Taxinkin tapauksessa – koko brändi-ilme päivitettiin aina logosta nettisivuihin ja some-presenssiin saakka. ”Kaikki automme teipattiin uuden ilmeen mukaisesti, jotta ne on helppo bongata lentoaseman neljästä taksijonosta”, kertoo Niinivaara. Luomisen tuska ja nahkan luominen eivät monestikaan ole helppoja prosesseja, eikä näin ollut nytkään. ”Lakimuutostyötä on tehty jo pitkään, mutta käytännön asiat alkoivat selkiintyä vasta kesän korvalla. Aikataulupaine oli siis erittäin kova näinkin ison prosessin läpiviemiseksi, mutta olemme tulokseen tyytyväisiä ja brändityö jatkuu vielä toki kesän jälkeenkin”, Niinivaara iloitsee.
Lisää tietoa Helsinki Airport Taxin taksijonon sijainnista ja mm. hinnoista löydät alla olevien linkkien takaa.