Uutiset

Lähitaksi tarjoaa mahdollisuuden liikennöinnin keskeyttämiseen 31.8.2020 asti

Vallitsevassa poikkeustilanteessa Lähitaksi haluaa auttaa yrittäjiä. Lähitaksi antaa yrittäjille mahdollisuuden valita kalenterikuukauden jakson tai useiden kalenterikuukausien jakson liikennöinnin keskeyttämiselle ajalla 1.4.-31.8.2020.

Lähitaksi pyytää yrittäjää ilmoittamaan viimeistään viikkoa ennen keskeytysjakson alkua halustaan hyödyntää mahdollisuutta liikenteen keskeyttämiseen. Keskeytykset ilmoitetaan vain alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella. Keskeytys huhtikuulle (1.4. alkaen) pyydetään ilmoittamaan mahdollisimman pian. 

Keskeytyksestä ilmoittaessaan yrittäjän tulee ilmoittaa kokonaiset kalenterikuukaudet, jolloin yrittäjän liikenne on keskeytetty. Ilmoitus voi koskea yhdellä kertaa useampaa kalenterikuukautta.

Mikäli yrittäjä päättää aloittaa liikennöin aiemmin, mitä lomakkeella on keskeytyksestä ilmoittanut, yrittäjä voi ilmoittaa asiasta osoitteeseen toimisto@lahitaksi.fi.

  • Liikenteen keskeytyksen ajalla ei voi ajaa Lähitaksin sopimusajoja (esim. kuntakortteja, lentoasemalta jne.) eikä Lähitaksin kautta välitettyjä ajoja.
  • Liikenteen keskeytys sallitaan huhtikuu-elokuu 2020 välisenä aikana.
  • Keskeytysajalta ei peritä välityspalvelumaksua, mutta autolaitevuokrat peritään.
  • Huhtikuun palvelumaksua ei palauteta, vaan se hyvitetään tulevissa laskuissa.
  • Mahdollisuus liikenteen keskeyttämiseen on tässä vaiheessa yksi (1) auto/yritys. Yrittäjä voi kuitenkin ilmoittaa eri autoja eri kuukausille.
  • Ilmoituksen liikenteen keskeytyksestä voi tehdä vain lomakkeella, ei sähköpostilla tai soittamalla Lähitaksiin.

Palvelukeskeytyksestä tulee molempia osapuolia sitova, kun Lähitaksi on vastausviestillä ilmoittanut hyväksyvänsä yrittäjän palvelukeskeytyksen. Lähitaksi varaa oikeuden olla hyväksymättä liikenteen keskeytystä, mikäli ilmenee, että vähäisen automäärän johdosta Lähitaksin sopimusasiakkaiden palveluvelvoite vaarantuu.

Poikkeustilanteesta johtuva mahdollisuus liikennöinnin keskeyttämiseen käytäntönä on voimassa ainoastaan 31.8.2020 saakka, minkä jälkeen käytäntö tältä osin muuttuu takaisin palvelusopimuksen mukaiseksi.

Ilmoituslomake liikenteen keskeytyksestä:

https://link.webropolsurveys.com/S/0342CDCD75E5AF67

Tarkastakaa, että yhteystietoihin ilmoittamanne sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein, muuten ette saa vahvistusviestiä ilmoituksestanne. Tarkastakaa myös sähköpostinne roskapostikansio. Vahvistusviesti tulee Webropolin kautta, ei suoraan Lähitaksista.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää