Uutiset

Mikä taksi lentokentältä?

Taksiliikenteen vapautumisen myötä Helsinki-Vantaan lentokentän taksijärjestelyt ovat myös muuttuneet. Nykyään toimijoita on enemmän ja hinnoittelumallit erilaiset eri toimijoiden välillä. Mikä taksi kannattaa valita lentokentältä?

Taksi lentokentältä

Eri toimijoiden hinnoittelumallit voivat poiketa toisistaan hyvin paljon. Jotkut tarjoavat kiinteää hintaa, eikä taksamittaria ole lainkaan, toiset tarjoavat mittarihintaa ja kolmannen kanssa voit valita kumman vain. Oli miten tahansa, taksamittari  jo itsessään kertoo luotettavuudesta ja kannattaakin aina valita auto, josta sellainen löytyy.
Tästä näet meidän hinnastomme Helsinki Airport Taxi hinnasto
Valitsemalla pitkään toimineen ja tunnetun taksiyhtiön valitset myös turvallisen ja laadukkaan taksikyydin. Koulutettu ja osaava kuljettaja asettaa liikenneturvallisuuden aina edelle ja löytää perille asti. Näille taksiyhtiöille on myös ominaista turvallinen eli päivitetty ja laadukas kalusto. Varsinkin talviaikaan olosuhteet voivat muuttua nopeasti, mutta yllättäviä tilanteita tulee liikenteessä vastaan aina, vuodenajasta riippumatta. Näissä tilanteissa ajantasaiset ajonavustimet ja muut kuljettajaa avustavat järjestelmät laskevat riskejä tuntuvasti.

Helsinki Airport Taxi – lentoasemalla jo vuodesta 1952

Helsinki Airport Taxi on toiminut lentoasemalla alusta lähtien – jo vuodesta 1952. Yhdessä olemme kokeneet niin Olympialaiset kuin arjenkin. Olemme kyydinneet matkustajia laidasta laitaan, suuria johtajia ja lentokapteeneja, mutta ennen kaikkea niitä tavallisia matkailijoita. Anna meidän viedä sinutkin määränpäähäsi.
Täältä näet sijaintimme Taksi lentoasemalta
Katso tästä hinnastomme Helsinki Airport Taxi hinnasto
 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää