Uutiset

Mistä taksit lähtevät lentokentältä?

Helsinki-Vantaan laajennushanke on muuttanut lentokentän liikennejärjestelyjä. Näin lentokentän laajennushanke vaikuttaa taksiliikenteeseen.

Taksit lähtevät lentokentän molemmista terminaaleista

Käynnissä oleva laajennushanke vaikuttaa liikennejärjestelyiden lisäksi taksiliikenteeseen. Lentokentän taksiliikenne on suunniteltu palvelemaan molempien terminaalien matkaajia ja siksi T1 ja T2 -terminaaleilla on omat taksilaiturit. T2 terminaalin taksilaituri siirtyi 15.4 terminaalin edustalta pohjakerrokseen. Taksia etsiessä aloita selvittämällä, että missä terminaalissa olet.
Suurten kantamuksien kanssa matkaavan tulee ottaa muutamia asioita huomioon taksia valittaessa. Lue tästä, miten toimia suurien matkatavaroiden kanssa.

Terminaali 1

Terminaali 1:n taksilaituri sijaitsee suoraan terminaalin edessä sen ulkopuolella. Laiturilla toimii useampi taksiyhtiö – Helsinki Airport Taxin jono on heti toisena. Yhtiökohtaiset hintatiedot ovat nähtävillä taksilaiturilla olevista valotauluista, alta näet kulkureitin taksilaiturille.
Katso tästä hinnastomme Helsinki Airport Taxi hinnasto
 

 

Terminaali 2

Laajennushankkeen johdosta T2:n taksilaituri muutti keväällä terminaalin edustalta alas pohjakerrokseen. Taksille pääsee siis kätevästi sisätiloja pitkin ja autot löytää kulkemalla tuloaulasta joko liukuportailla tai hissillä pohjakerrokseen. Pohjakerroksessa suuntaamalla liukuovista ulos merkittyä väylää pitkin, taksijonot ilmestyvät eteen tuota pikaa. Helsinki Airport Taxi on jonossa edessäsi ensimmäisenä oikealla, alta näet kulkureitin taksilaiturille.
Katso tästä hinnastomme Helsinki Airport Taxi hinnasto

Helsinki Airport Taxi – lentoasemalla jo vuodesta 1952

Helsinki Airport Taxi on toiminut lentoasemalla sen avautumisesta lähtien – jo vuodesta 1952. Yhdessä olemme kokeneet niin Olympialaiset kuin arjenkin. Olemme kyydinneet matkustajia laidasta laitaan, suuria johtajia ja lentokapteeneja, mutta ennen kaikkea niitä tavallisia matkailijoita. Anna meidän viedä sinutkin määränpäähäsi.
Lue tästä lisää Helsinki Airport Taxin ja lentokentän yhteisestä historiasta.
 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää