Uutiset

Mahtuvatko suuret matkatavarat taksiin ja tuleeko siitä lisämaksua?

Lentomatka takana, mutta kotimatka vielä edessä. Suurien matkalaukkujen, golfbägin, suksien tai vaikkapa surffilaudan raahaaminen lentokentältä kotiin voi olla hyvinkin raskasta. Onneksi pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta taksilla näppärästi suoraan kotiovelle asti. Miten nämä suuret tavarat sitten mahtuvat takseihin? Ja tuleeko suurista matkatavaroista lisämaksua?
On tiettyjä kysymyksiä, jotka nousevat esiin usein ja kokosimme nyt yhteen vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä matkatavaroihin, sekä niiden kanssa matkustamiseen liittyen.
 

Paljonko taksiin saa ottaa tavaroita kyytiin?

Suuren tavaramäärän kanssa matkustaessa saattaa tulla miettineeksi, että onko taksi edes vaihtoehto – todellisuudessa kyseessä on juuri se oikea vaihtoehto. Taksilla matkustaessa saat ottaa kyytiin juuri niin paljon tavaraa, kuin kyytiin vain mahtuu – tila tosin vaihtelee taksimallista riippuen. Jos mukana on paljon suuria matkatavaroita, jonosta löytyy varmasti myös suuremman tavaratilan omaavia takseja. 
 

Valitse tilataksi, jos matkustatte erittäin suurien matkatavaroiden kanssa!

Suuret lastenrattaat, golfbägit tai sukset mukana? On hyvä muistaa, että suuretkin matkatavarat mahtuvat useimmiten ihan vain farmarimalliseen taksiin, riippuen kuitenkin muun matkatavaran ja matkustajien määrästä. Mikäli tilanne on niin ettei henkilöauton tavaratila yksinkertaisesti riitä voit aina valita tilataksin. Muista, että voit valita jonosta juuri teidän tarpeisiin sopivan taksin.
 

Matkustat tavaroiden kanssa ilman lisäkuluja

Suuret matkatavarat matkustavat kyydissä samalla hinnalla kuin sinä, eli suurista matkatavaroista ei tule lisämaksua. Matkan hinta määräytyy henkilöluvun mukaan joko 1-4 tai 5-8 henkilöä. Voit siis matkustaa erittäin suurien tavaroiden kanssa esimerkiksi tilataksilla ilman lisämaksua. Katso voimassaoleva hinnastomme täältä.
 

Huolettomasti kotiin asti

Osaavat ja kokeneet kuljettajamme osaavat myös arvioida riittävän tavaratilan määrän, eikä näin aiheudu turhaa vaivaa. Voit myös jättää matkatavaroiden lastaamisen kuljettajalle, joka avustaa teitä matkatavaroiden kanssa ja hurauttaa teidät turvallisesti kotiin tuossa tuokiossa! 
 

Muista

Lentomatkalta kotiinpaluu on usein rasti, jossa voimat alkavat olemaan aika vähissä. Älä siis turhaan murehdi suurta matkatavara määrää vaan anna meidän huolehtia vaivattomasta ja turvallisesta kotimatkastasi puolestasi.
Lue 4 vinkkiä taksin valintaan tästä
 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää