Uutiset

Hintojen ilmoittaminen 1.2.2020 alkaen

Kaikille Lähitaksin autoille on toimitettu postitse uudet Traficomin määräysten mukaiset hintatarrat autoon asennettavaksi. Huolehdittehan että uudet hintatarrat ovat autoissa määräyksen tullessa voimaan 1.2.2020.

Ohjeistus koskee myös Vantaan Taksi Oy:n palvelusopimusautoja sellaisenaan, eli

1. Irrota vanhat kuluttajahinnastotarrat ikkunoista (molemmilta puolilta)
2. Irrota myös lentokenttähinnastotarra (*
3. Kiinnitä uusi LTX hinnastotarra OIKEANPUOLEISEEN takasivuikkunaan.

Vantaan Taksi Oy:n sopimusautoissa tulee olla asiakkaalle esittää lentokenttähinnasto. HAT-Hinnastoa ei liimata mihinkään.  Asiakkaalle esitettäväksi hinnastoksi sopii nyt käytössä oleva HAT- hinnasto irrallisena.

Hinnaston voi noutaa Taxi Pointin tarkastajalta, mikäli autossa ei ennestään irrallisena sitä ole. Hinnasto on myös ladattavissa (pdf -muodossa, mukana leikkausmerkinnät), mikäli sen haluaa omatoimisesti tulostaa autoon. Tulosteen on oltava värillinen ja laadukas.
Lataa hinnasto tästä linkistä.

Lentokentältä lähtevien kyytien hinnat on kerrottu myös infotauluissa terminaalien taksialueilla.

*HUOM! Mikäli uuden LTX-hinnaston sijoittaa niin, että se peittää ulospäin jo ikkunassa olevan HAT-hinnastotarran, voi HAT-hinnaston jättää paikalleen ikkunaan niin että se näkyy vain auton sisälle.

Vantaan Taksi Oy
toimisto@vantaantaksi.fi
Tel. +358 (0)9 838 66 30
Rahtitie 3 01530 Vantaa
www.vantaantaksi.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää