TYÖNHAKIJA: Parkkeeraa itsesi monipuolisiin töihin

Etsitkö työtä, jossa voit itse vaikuttaa onnistumiseesi? Autoilijamme palkkaavat tekijöitä, jotka osaavat luovia liikenteessä laadukkaasti ja joille asiakaspalvelu on intohimo. Kielitaito ja hyvä ihmistuntemus on tässä ammatissa luonnollisesti plussaa.

Taksinkuljettajalla jokainen työpäivä on erilainen ja työ joustaa elämäntilanteen mukaan. Olitpa sitten opiskelija, eläkeläinen tai työurasi parhassa loistossa, sinulle löytyy töitä.

Tältä sivulta löydät Vantaan Taksin sopimusautoilijoiden tarjoamia avoimia työpaikkoja. Meidän autoilijamme eli työntantajamme ovat luotettavia ja normaalikeikkojen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada tasaista tuloa sopimuskuljetuksista (henkilöstö- ja koulukuljetukset).

Kiinnostuitko? Valitse alta sopivimmalta tuntuva ilmoitus, klikkaa auki ”LUE LISÄÄ” ja laita hakemus menemään autoilijalle.

HUOM! Taksinkuljettajana tarvitset Trafin myöntämän ajoluvan ja lisäksi sinun tulee käydä välitysyhtiön kuljettajakurssi. Tästä voit kysyä lisää myös työnantajalta.

 


TYÖNANTAJA: Löydä itsellesi sopiva tekijä

Etsitkö työntekijää määräaikaisesti, tiettyihin vuoroihin vai jatkuvaan ja joustavaan työsuhteeseen. Tämän sivun kautta sopiva henkilö on mahdollista löytää. 

Muistathan kertoa ilmoituksessasi millaisiin vuoroihin etsit työntekijää, millaisella kalustolla kyytejä ajetaan ja mitä muuta toivoisit kuljettajalta. Huomaa myös, että kaikki eivät ole tuttuja alan tai Vantaan Taksin ammattitermistön kanssa. Kannattaa siis kertoa vähän tarkemmin paikasta ja kyytimahdollisuuksista.

Kerro ilmoituksessasi myös muut tärkeät seikat, eli jos esimerkiksi tarjoat uudelle kuljettajalle jonkin koulutuksen tai muun edun.

Kiinnostuitko? Tarjoa työpaikkaa alla olevalla lomakkeella.

ARE YOU LOOKING FOR JOB? 

Please search open positions from ”TYÖNHAKIJALLE” list, click ”LUE LISÄÄ” and contact the employer.
The form on this page is only for employers to inform about open positions. 

TYÖNHAKIJALLE
Haettavissa olevat työpaikat

TYÖNANTAJALLE
Tarjoa työpaikkaa