Uutiset

Tiedoksi Vantaan Taksi Oy:n sopimusautoilijoille

Vantaan Taksi Oy tekee kaikkensa, jotta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vahingot, niin sopimusautoilijoiden kuin yhtiönkin liiketoiminnalle saadaan minimoitua.
Yhtiö sopeuttaa toimintaansa tilanteen vaatimalla tavalla ja minimoi kulueriä kaikessa toiminnassaan. Nämä toimenpiteet vaikuttavat myös yhtiön henkilöstöön sekä palvelukanaviimme ja -aikoihimme. Korona-pandemian vuoksi toimistossamme Rahtitie 3:ssa, eivät voi liikkua muut kuin rakennuksessa työskentelevät henkilöt. Näin ollen palvelemme toistaiseksi vain puhelimitse arkisin, klo 9:00 – 15:00.

Tukeaksemme tämänhetkistä autoilijoiden haastavaa tilannetta, Vantaan Taksi Oy ei tule perimään touko- kesäkuun ajalta palvelusopimuksen mukaisia kuukausimaksuja autoilijoilta.  Kuukausimaksun perimättä jättäminen ei ole riippuvainen siitä, onko autoilija keskeyttänyt liikenteen vai ei. Huhtikuun osalta kk- palvelumaksut on jo laskutettu eikä niitä hyvitetä. Sopimusautoilijoilta ei peritä myöskään lentoaseman liikenteeseen liittyvää Vantaan Taksi Oy:n määrittelemää maksua (0,4 eur/käyntikerta) alkaen takautuvasti 1.3.2020. Päätös on voimassa toistaiseksi. Maksuhuojennusten mahdollisesta jatkamisesta päätetään toukokuun aikana.

HUOM! Mikäli autoilija keskeyttää liikenteen määräajaksi Lähitaksiin, ei auto voi myöskään operoida Vantaan Taksin sopimusajoja eikä liikennöidä lentoasemalta. Vantaan Taksi on omissa sopimuksissaan sitoutunut siihen, että kaikissa autoissa on mm. datalaitteet käytössä.

Seuraamme koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta aktiivisesti. Keskustelemme asiakkaittemme kanssa ja pyrimme samalla löytämään uusia palveluja ja malleja, jotta voisimme välittää kuljetuksia edelleen sopimusautoilijoille.

Seuraattehan säännöllisesti sopimusautoilijoiden infosivuja, päivitämme jatkuvasti tietoa.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää